You are currently viewing Şi-a început business-ul ca „DJ”, când era un puşti. Adrian Iova e cel mai cool antreprenor din Timişoara!

Şi-a început business-ul ca „DJ”, când era un puşti. Adrian Iova e cel mai cool antreprenor din Timişoara!

Odată la ceva timp se arată câte un om promiţător, care nu are astâmpăr în mediocritate. Vorbesc despre cei care simt din interior că trebuie să îşi găsească menirea şi caută neîncetat ceva-ul care să îi întregească. Adrian Iova a avut presimţirea că există ceva mai mult pus de-o parte pentru el şi de la o vârstă fragedă a explorat posibilităţile vieţii.

Tânărul a devenit pasionat de tehnologie de când era un puşti şi a învăţat singur cum funcţionează „sculele”. Adrian a realizat că are spirit de antreprenor, gândind primul său business part-time, după o experienţă la pupitrul de „DJ”.

În adolescenţă a pus muzică la ruga satului, împreună cu un prieten, iar din banii câştigaţi şi-au cumpărat propriul lor sistem de sunet, ca să organizeze evenimentele proprii. Dăm fast-forward până în anii săi de facultate, când repara laptopuri şi gadget-uri în cămin. „Întotdeauna am profitat de oportunitatea de a învăţa ceva nou şi de a ajuta mai departe alţi oameni, din pasiune si plăcere. Iniţial, eram tipul – to go to – dacă aveai o problemă cu device-ul în Complexul Studenţesc, iar de aici am ajuns să am contracte cu firme”, declară antreprenorul pentru Oraşul Timişoara.

Adrian a învăţat să fie recunoscător pentru ce are, dar să îşi dorească mereu să evolueze, ca să poată împărţi totul cu cei care mai au nevoie. Deşi nu suntem egali din naştere, tânărul a făcut în luna decembrie, 2018, un gest care a adus fericire multor suflete. “Mama lucra la un centru de plasament, iar în copilărie am petrecut mult timp cu copiii de acolo, eram prieteni, ne jucam şi ştiu exact ce lipsuri au şi cât de mult înseamnă pentru ei să fie în rând cu copiii mai norocoşi. Anul trecut, de Crăciun, am donat, pe lângă dulciuri şi jucării, calculatoare şi laptopuri pentru copiii de acolo. Bucuria lor m-a umplut de speranţă şi păstrând legătura cu ei, aflu că sunt extrem de încântaţi şi le folosesc zilnic, nu doar să se joace, ci şi pentru căutarea de informaţii pentru referate şi prezentări pentru şcoală”, continuă Adrian.

Antreprenorul şi-a deschis acum propriul business. Are un service unde câştigă bani de pe urma propriei pasiuni. Fiindcă am ajuns cu toţii să trăim – the fast life – în această eră tech, Adrian Iova păstrează partea umană, înconjurat de hardware. Trăim nişte timpuri în care lumea vrea totul acum şi aici. “La ProRepairIT, cea mai bună abordare a problemei este cea rapidă. Cel pe care îl ajut este mai relaxat dacă fac identificarea problemei pe loc, chiar în ziua semnalării. Astfel,  este liniştit, ştiind că am deja o rezolvare pentru situaţia sa”, încheie Adrian Iova pentru Oraşul Timişoara.

Doar din plăcere şi cu răbdare se poate ajunge la adevăratele emoţii care unesc suflete, atunci când lumea afacerilor încearcă să îi devoreze pe cei slabi. Este un sentiment plăcut să îţi redescoperi speranţa în oameni, iar de asta trebuie să învăţăm lecţia care i-a adus atât de mult success spiritual şi financiar lui Adrian. Detalii despre cum sa lucrezi cu ProRepairIT pe Itservicetimisoara.ro

 

Lasă un răspuns